Dobro došli u Farmasi svijet 💗


Dobro došli u Farmasi svijet!


 


TVORAC PRIRODNE FORMULE Dr. Cevdet Tuna
Dr. C. Tuna rođen je u Turskoj. Studirao je na Goethe Medicinskom fakultetu u Njemačkoj uz tursku državnu stipendiju. Početkom 1950. godine uspostavio je jednu od prvih tvornica lijekova u Istanbulu, te je ušao u proizvodnju profesionalne medicine.

Proizveo je prvi sirup protiv kašlja, tablete protiv kašlja, tablete protiv bolova, gelove za masažu i sl. koji su poslužili kao preteča mnogim današnjim suvremenim lijekovima. Uspostavio je prvi analitički laboratorij u Turskoj. 1998. godine osnovao je marku Tanalize Cosmetics i Farmasi. 


Tijekom 63 godine profesionalnog poslovnog života dr. C. Tuna je imao principe ljubavi prema svom radu i uvjerenju da su ljudi najvrijednija imovina tvrtke i trebaju ulagati u obrazovanje. Zbog svoje beskonačne iskrenosti, daje važnost svojim radnicima i obitelji, voli životinje i prirodu, njegovi radnici i obitelj divili su se njemu. Nažalot ove godine je dr.  C. Tuna preminuo u 93. godini života ali smo sretni i ponosni što nam je ostavio sve za sobom.



FARMASI U BROJKAMA
Farmasi ima tradiciju već 66 godina ali je u Hrvatsku došao tek krajem prošle godine. Farmasi trenutno proizvodi oko 2.000 različitih proizvoda, uključujući linije dr. C. Tune koja je medicinski niz. Farmasi kozmetika radi u postrojenju od 360 000 m2 i ima kapacitet proizvodnje od 1000 tona svaki dan. 

Jedinstvena točka Farmasi kozmetike je objekt koji ima 5 tvornica s integriranim pogonom što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravstva Republike Turske svakodnevno brinu o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcjnjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste.


Farmasi proizvodi nude se na 5 kontinenata, u 123 zemlje, a Farmasi proizvode koristi više od 365 milijuna korisnika.


 NA IZVORU LJEPOTE

Samo srce Farmasi laboratorija krije dragocjeni izvor vode smješten na zaštićenom i ekološki najčistijem području Istanbula.


Kvaliteta naših proizvoda ističe se upravo u ljekovitim svojstvima ove prirodne vode čiji mineralni sastav nije moguće reproducirati, njezina jedinstvena formula nadmašuje mogućnosti i najvećih svjetskih umova. Potekla iz netaknutih dubina, Farmasi voda je bistra, mirisna, ozdravljujuća te je s izuzetno blagotvornim svojstvima, zapravo izvor olakšanja, posebno za njegu osjetljive kože kojoj je potrebna delikatna njega.

Zahvaljujući svojoj idealnoj PH vrijednosti ona umiruje, hidratizira, pospješuje obnavljanje i djeluje izotonično.

                  
ZAŠTO BIRAM FARMASI 

✅Jer mi je stalo do EKOLOGIJE-farmasi laboratoriji nemaju dimnjake i svi izvori energije se recikliraju
✅Volim i poštujem ŽIVOTINJE-niti jedan Farmasi proizvod nije testiran na životinjama niti sadrže sirovine životinjskog porijekla (izuzev kozjeg mlijeka)
✅Brinem za svoje ZDRAVLJE-sve linije preparativne i dekorativne kozmetike su dermatološki ispitani
✅Zato što uživam u provjereno kvalitetnim proizvodima koje je prepoznalo više od 350 milijuna korisnika u 123 zemlje
✅Zato što mogu ZARADITI I IZGRADITI zavidnu karijeru a sve to od doma
✅Farmasi ima mnogobrojne certifikate i jedina je farmaceutska kuća u svijetu koja posjeduje HALAL certifikat što dokazuje da se naši proizvodi ne testiraju na životinjama i ne sadrže sirovine životinjskog porijekla
Svaki Farmasi proizvod je 100% naš proizvod.

Ukoliko se želite dodatno informirati o Farmasi proizvodima, naručiti ih ili se pridružiti mom Farmasi timu javite mi se ovdje ili na facebook stranicu Farmasi Kozmetika Masha. Čekam Vas ❤


Farmasi za svakoga ❤

Primjedbe

Popularni postovi