Postani Farmasi član i iskoristi pogodnosti 💖


Pridruži se mojem Farmasi timu 💖

Danas ću vam napokon detaljnije napisati o uvjetima i pogodnostima koje ćete imati kao Farmasi član.



Krenimo redom naravno od najzanimljivijeg dijela, što dobijete kada postanete Farmasi član. 💞


Tromjesečni program dobrodošlice

Farmasi nam je ove godine pripremio novi program dobrodošlice (za nove članove) koji vas prati u prva tri mjeseca.

Uz svoju prvu narudžbu za samo 5 kn dobivate Agran Oil set čija je vrijednost preko 70 kn. Osobno obožavam ovu liniju zbog divnog mirisa i mekane kože nakon upotrebe ovih proizvoda.

U drugom mjesecu svog članstva za 2. korak dobivate Nymphe set, proizvode u vrijednosti 90 tak kn za samo 15 kn. Vaše je jedino da napravite narudžbu u vašoj 2. kampanji u minimalnoj vrijednosti 225 kn te upišete šifru seta. Nesseser je prilično velik, u većini slučajeva ćete moći strpati u njega sve što vam je potrebno.

U 3. vam je koraku dostupan odličan Make-Up set i njega možete dobiti za samo 20 kn, uz sljedeći uvjet. U vaša prva tri mjeseca skupni iznos narudžbi mora iznositi minimalno 1500kn, te onda imate pravo na njega.

*Odlična je vijest da članovi koji su se učlanili u 1. mjesecu 2018., obzirom da tada nije bilo motivacijskog programa, imaju pravo na 2. korak u svojoj prvoj narudžbi u veljači. Detaljnije na letku.🙂

Tromjesečni program

Starter kit za nove članove

Stigli su nam novi Starter kit setovi, Make Up set i Personal care set.
Uz svoju prvu narudžbu za samo 25 kn možete odabrati koji set želite. Ukoliko vaša narudžba iznosi više od 400 kn imate pravo na oba seta za 50 kn. 🆒 Iskreno, jako me razvelila ova novost jer prije nije bilo mogućnosti narudžbe oba seta, a vjerujem da i vas veseli stoga požurite i pridružite se mom timu.
*Kao i za program dobrodošlice, za Starter kit vrijedi isto. Članovi koji su se učlanili u 1. mjesecu 2018. također imaju pravo u svojoj prvoj narudžbi u 2. mjesecu naručiti setove. 😊

Starter kit


Poklon dobrodošlice od mene 

Svaki član koji postane dio mojeg tima dobije poklon dobrodošlice!🙂
Dogovorimo se što želite probati, da vam ne poklanjam nešto što ste npr. naručili.



Uvjeti članstva i najčešća pitanja:

1. Koliko košta članstvo?
Farmasi članstvo je besplatno, a kreće tako što napravite prvu narudžbu u minimalnom izmosu od 225 kn u kojoj ostvarujete popust, o tome malo niže.

2. Moram li  svaki mjesec biti aktivan/slati narudžbu?
Ne, redovito slanje narudžbi nije obvezno.

3. Popusti i minimalna narudžba?
Minimalni iznos narudžbe kako bi ostvarili popust i bili aktivan član iznosi 225 kn. Možete poslati narudžbu i na manji iznos, ali u tom slučaju ne ostvarujete popust te se ne računate kao aktivan član.
Raspon popusta je od 15-33% što morate priznati nije malo.
Napomena: fiksnih 15% ostvarujete na nekozmetičke proizvode, modne dodatke, kistove i setove, a na sve ostalo koliko ste ostvarili visinom svoje narudžbe.

Primjer za 1. narudžbu/učlanjenje:
225 kn-15% = 191kn
+ 4 kn (admin. troškova) = 195 kn, na tu cijenu dodate 25 kn Starter kit te 5 kn Argan set i u konačnici vas sve to košta 225 kn. Isplati se, zar ne?

 
Tablica popusta


4. Dostava/plaćanje?
Pakete dostavlja GLS na kućnu adresu naravno. Paket plaćate dostavljaču, ne plaćate ništa unaprijed. Cijene dostave (tablica) odnose se samo na prvu narudžbu u mjesecu/kampanji jer se uz svaku sljedeću narudžbu u tom mjesecu obračunavaju samo administracijski troškovi.

                   
Cjenik dostave

*Dostava se za prvu narudžbu/učlanjenje ne plaća, samo administracijski troškovi 4 kn.
*Ukoliko živite u Zagrebu možete i osobno preuzeti paket na adresi Av. Većeslava Holjevca 40. U tom slučaju plaćate 4 kn admin. troškova, a ukupan se iznos narudžbe uplaćuje na račun Farmasija.

5. Kako se učlaniti i poslati prvu narudžbu?
Moguće su dvije opcije:
a) da vas učlani lider i on šalje vašu prvu narudžbu s registracijskim listićem
b) da se učlanite se direktno preko Farmasi Hr stranice što je kompliciranije s time da u tom slučaju nemate lidera stoga kada vam zatreba neka informacija i pomoć bit će vam puno teže. Iz tog razloga preporučam opciju a).
*Trenutno vodim tim od preko 40 članova i bilo bi mi drago da se pridružite mom timu i javite mi se ovdje. 💖


                                                           Moja Facabook stranica


6. Registracijski listić
Na njemu se nalaze vaši podaci koji su nam potrebni za učlanjenje, podaci od lidera i uvjeti članstva na koje pristajete svojim potpisom.
*Mail i broj mobitela su bitne stavke jer se mailom kasnije ulogirate i sami šaljete narudžbe dok vam na mobitel dolazi poruka od GLS (iznos paketa i vrijeme dostave paketa).



Registracijski listić


6. Tko je moj lider?
Vaš lider je osoba koja vas učlani i šalje vašu prvu narudžbu s registracijskim listićem u Farmasi. Nakon učlanjenja pripali ste u njen tim. Lider vam je jako bitna osoba stoga pažljivo birajte svog lidera jer ga kasnije ne možete mijenjati.


7. Što znači biti lider i mogu li ja biti lider?
Lider je vođa tima koji vas vodi te je uz vas uz sve uspone i padove. Usmjerava vas na pravi put te vam daje sve informacije koje su vam potrebne za daljnji rad i razvijanje. On je odgovoran za vas i vama bitna osoba kao što se i vi njoj (bar bi tako trebalo biti).




Lidera ima raznih, od onih brižnih, strpljivih, kojima je stalo do vas/tima i vašeg razvoja, pa sve do onih koji vas samo učlane i nikada više nemate kontakt s njim ili morate izvlačiti informacije od njega.

Često članovi postanu lideri ne znajući ništa o tome što je ok, no vama će biti mnogo lakše ukoliko imate svog lidera od kojeg učite i koji vas usmjerava.

Osoba koja nema strpljenja, negativna je, neogodovorna i ne funkcionira dobro u timu, definitivno nije lider, bolje rečeno dobar lider.

U samom početki niti sama nisam znala i imala pojam uopće o tome, ali sam naučila u hodu uz podosta truda i zalaganje. Obzirom da za moje pojmove imam prilično velik tim na koji sam izuzetno ponosna, vjerujem da sam dobar lider.




U bespućima interneta pronašla sam odličan tekst koji želim podijeliti s vama, odlično opisuje razlike između lidera i šefa.


Lider vs. šef

Jedno je biti šef, nešto potpuno drugo biti lider. Mali broj kompanija na čelnom mjestu ima osobu koju se može okarakterizirati kao lidera. Postoje lako prepoznatljivi znakovi i obrasci ponašanja koji mogu pomoći u raspoznavanju ova dva navedena tipa, a ovo su neki od njih.

Šef usađuje strah, dok lider stvara atmosferu punu entuzijazma.

Šef za greške krivi druge; lider odmah krene u ispravljanje situacije, pokušava razumjeti što je dovelo do greške.

Dok šef misli najprije na sebe , lider razmišlja za cijelu grupu. Prvi koristi zamjenicu ‘ja’, drugi ‘mi’.

Šef zna kako se rade stvari, ali lider to pokazuje na vlastitom primjeru.

Šef ovisi o svom o svome autoritetu, kada ga izgubi, izgubio je i poštovanje. Lider je dio tima, on ovisi o međusobnom poštovanju i povjerenju. Prvi navedeni daje naredbe, lider pita i sluša svoje ljude.

Šef pripisuje zasluge sebi, dok pravi lider zasluge dijeli sa svojim ljudima.

Lider sebe vidi kao čovjeka koji je ovdje zbog drugih, da radi s njima i nauči od njih, kao i oni od njega. Šef smatra da je nepogrešiv, bitniji od ostalih. Veliki ego je nešto čega bi se svatko tko je na vrhu piramide trebao odreći. Misliti da ste uvijek u pravu, ne prihvaćanje ničijeg mišljenja osim vlastitog... su glavne prepreke u transformaciji iz šefa u lidera.

Tekst preuzet sa stranice: www.lider.media

8. Mogu li naručiti kataloge?
Kataloge naravno možete naručiti kao član uz vašu narudžbu ili možete naručiti samo kataloge uz troškove dostave 10 kn.
*Lider vam je dužan svaki mjesec poslati jedan primjerak novog kataloga!


Cijene kataloga


9.Mogu li samo naručiti proizvode bez učlanjenja?
Naravno!. Javite mi se i ostalo je stvar dogovora. Ukoliko ste iz Zagreba, proizvode možete osobno preuzeti, no ukoliko niste, poslat ću vam paket poštom ili Tiskom.🙂

10. Kako mogu prekinuti članstvo?
Ukoliko šest mjeseci niste bili aktivni i slali narudžbe automatski vas se briše iz sustava i više niste član Farmasija.


Zaključak

Definitivno se isplati postati član jer u startu uz prvu narudžbu za relativno mali dobijete puno proizvoda i popust. Želite li naručivati samo za sebe i prijatelje kao što sam i sama krenula, isplati vam se učlaniti zbog popusta jer proizvode dobivate po povoljnijim cijenama. Zašto bi plaćali punu cijenu ako ne morate? Uostalom zašto ne biste i vi zarađivali i imali dodatan izvor prihoda? Farmasi ima kvalitetne proizvode koje svakodnevno koristimo. Iskoristite što vam se nudi, probajte ako ništa drugo pa ćete vidjeti i odlučiti sami.

Druga stvar koji mi često moje drage članice spominju, a čemu sam i ja sama svjedok, upoznate nove ljude, čak i prave prijatelje i malo promijenite svakodnevicu. Mnogima je Farmasi doslovno mali odmak od kolotečine, svojevrsni gušt, jer koja žena ne voli biti okružena kozmetikom!


Sarajevo, 20.1.2018.



Za sve informacije, narudžbe i upite o članstvu, s povjerenjem mi se obratite putem obrasca na blogu ili putem Facebook stranice Farmasi Kozmetika Masha.

Do idućeg čitanja, vaša Farmasi Maša! 🙂














Primjedbe

Popularni postovi